Rólam

  Nevem Balbastre Sébastien. Félig francia és félig magyar vagyok. Magyarországon születtem, különböző európai országokban laktam, végül pedig Franciaországban éltem hosszabb ideig. Informatikusként szereztem diplomát Párizsban a Sorbonne-on. 2006-ban költöztem vissza Magyarországra, ahol azóta férj és apa is lettem.

 

 Munkatapasztalataimat egy sor informatikai cégnél szereztem egy évtized leforgása alatt. Volt közöttük kis és nagy, magán- és közszférában működő, illetve különféle országokban található is. Tudatosan igyekeztem a legkülönfélébb színtereken munkát vállalni, hogy ne az egyes rendszerekkel, hanem az emberekkel kerüljek kapcsolatba. Felismertem, hogy bármennyit dolgozunk is a rendszereken, a döntő hatást mindig az emberi tényező gyakorolja.

Nagyon izgatott, hogyan kezeljem ezt a dimenziót. Ezért minden cégnél, ahol csak dolgoztam, igyekeztem lehetőséget találni arra, hogy tréningeket tartsak. A pályám elején természetesen még jobban érdekelt, hogy hogyan működik az eszköz. Aztán az idő múlásával arra kezdtem figyelni, hogyan tudom az embereknek megtanítani mindazt, amire nekik szükségük van azon eszközök kapcsán, amelyeknek szakértője vagyok. Ráébredtem: ahhoz, hogy igazán sikeresen dolgozzak, elkerülhetetlen, hogy az embereknél viselkedésváltozást is elérjek.

 

 2008-ban kezdtem tranzakció analízis alapú choachingot tanulni, hiszen miután mindkét szülőm pedagógus, mindig közel állt hozzám, hogy mások fejlődését támogassam. Tanulmányaim során sokszáz óra tréningen, coachingon, szupervízión és terápián vettem részt. Sokat dolgoztam saját személyes fejlődésemen, és azon is, hogy miként tudok másokat támogatni. Gyakoroltam a coachingot és a tréninget, ma már asszisztens trénerként dolgozom abban az iskolában, ahol tanultam. Valójában nem hagytam abba a tanulást, folyamatosan tanulok.

 

 Jelenleg már tréningben és coachingban is használom a megszerzett tudásom. A célom az, hogy támogassam az embereket abban, hogy viselkedésük maradandó fejlesztésével bontakoztassák ki a bennük rejlő lehetőségeket. A coaching során abban is segítem az embereket, hogy tudatalatti énjüket tudatos szintre hozzák, mert meggyőződésem, hogy ez a maradandó viselkedésváltozás első lépése.

CoTrAnsFORM © Minden jog fenntartva!

Csilla Hajszter photographer

Janos Szucs Graphic Design

weblapkészítés